Eladó domainok között a keresett top domain?

A világ első domainja a Symbolics.com 

A világ első domainja a Symbolics.Com: 1985. március 15-én regisztrálták és mára egy valódi szimbólumként tartják fent tulajdonosai. A  Symbolics egyébként egy személyi számítógépek gyártására szakosodott vállalkozás volt és 1 év 2 hónappal került sor a domain regisztrálására mint amikor Mark Zuckerberg született /1984. május 14/. Az egykori feltörekvő számtech vállalkozás mára csak domain archívumként éli életét és mutatja meg azok számára az utat akik hisznek a domain név kereskedelmi termék jellegében.  Az egykori Symbolics alapító Russell Noftsker amerikai vállalkozó, aki a cég első elnöke is volt egyben, mára már 80 éves. A csodás kora mellett a titokban eladásra került és a világon a legjobb áron eladott domain név hozományaként, nyugodt és békés öregkort tudhat maga mögött.

A .com piac nő de közben egyre több az új desztinációs végződés a piacon

A Verisign legutóbbi jelentése (2020 vége) szerint 366 300 000 regisztrált domain név található az összes TLD-n (legfelső szintű domain). Ez 366,3 millió, és növekszik, több mint 1 millió regisztrációval havonta.  Ebből a 366,3 millió regisztrált domainből körülbelül 152 millió a .com kiterjesztésű. A domain piac ezen túl több mint 500 további domain végződés regisztrálását teszi lehetővé.

A .com és egyéb nemzetközi végződés piacon, számos weboldalon kínálnak domaint eladásra. Az eladodomainok.hu weboldalon egy listát találhatunk azokról a top domain és eladó domain kínálatról ami, kereslet és kínálat szabályai szerint folyamatosan változnak.  Ahogyan a kínálatot is változtatjuk az eladó domain árát is olykor feszesebbre húzzuk és alkuképesek vagyunk az észszerűség határain belül.  Az eladodomainok.hu közzétesz céges és magánszemély tulajdonolta domain neveket is.  A kereskedelmi ügylet lebonyolításában pedig .hu akkreditált regisztrátor és nemzetközi regisztrációs joggal rendelkező hátteret is biztosítunk.

Az eddigiekben eladott, átkért, mások által megvásárolt TOP domain nevek mindegyike a vásárló partner üzleti sikerét is támogatják. Közös érdekünk a korrekt és etikus üzlet!


Miért érdemes domain névbe fektetni? 

A domain név érték. Azok számára is érték akik csak ma kezdenek pénzügyi befektetésekkel foglalkozni és azoknak is akik azért vennének meg egy domain nevet mert jól hangzik. A domain név ugyan is értékes mint az arany vagy bármiféle nemesfém befektetés. Ezt azok tudják igazán megérteni akik számára egy jól hangzó név, márkanevet, sikeres márka építést és top üzletet hozott.

Számos eladó domain név esetében találkozhatunk előre felépített márka koncepcióval, logóval, akár még márka védjeggyel is.  A domain név értékét összességében a néven túl maga a munka fogja értékesebbé tenni amit befektetünk az épülő weboldalba.

A top domain név fél siker? 

A top domain név akár teljes siker is lehet. A top domain név ha eladó, egy komoly összeget képviselhet önmagában is. Egy kiemelten jó domain név pedig még többet.

Természetesnek tűnik, hogy egy-egyweboldal domain címe magas értéket képviselhet.  Hogy pontosan mennyit is ér egy domain, nehéz megmondani, de összeszedtük a tíz legdrágább publikus tranzakciót amiből aztán kiderülhet, megéri e, domain név vásárlásba kezdeni.

Eladó domainok között a keresett top domain?
Scroll to top